[PDF / Epub] ✅ Den gröne riddaren ⚣ Yang Mu – Ebats.us

Den gröne riddaren Yang Mu F 1940 , Taiwanesisk Litteraturforskare Och Poet, Presenteras H R I En Ovanligt Vacker, Tv Spr Kig Volym F R F Rord, Vers Ttning Och Urval St R Sinologen Och Akademiledamoten G Ran Malmqvist.Dikterna Har Ordnats Kronologiskt, Fr N Den Arton Rige Poetens Romantiska Kv Den Till Den 70 Riga Poetens Senaste Dikt D Rmed Kan En Egenartad Utveckling F Ljas I Ett Av Samtidens Fr Msta Kinesiskspr Kiga F Rfattarskap.

    11 thoughts on “[PDF / Epub] ✅ Den gröne riddaren ⚣ Yang Mu – Ebats.us


  1. says:

    Vilken verraskning det h r var hade inte alls f rv ntat mig att s handl st falla f r det gr na bl ndande, men Inte ens st rtande stj rnor och gnistrande silverringar blir l jliga, inte det minsta.


  2. says:

    Att l sa poesi var n got nytt och lite konstigt f r mig Inte bara f r att det r ovant utan f r att det k nns som att jag inte riktigt fattar det Antingen satt jag och letade efter n n sorts djupare mening i varenda rad utan att lyckas f rst n got eller s f rs kte jag bara l sa utan att t nka f r mycket och gl mde d bort vad dikterna handlat om s f rt jag l st dem D rf r vet jag inte riktigt vad jag tyckte om boken eller hur jag ska bed ma den, s egentligen kanske den f rtj nar mer n 3 stj rnor Betyget kanske hade sett annorlunda ut om jag haft annan poesi att j mf ra den med Dock var det vissa dikter med beskrivningar som jag gillade eller som jag blev imponerad av hur meningarna fl t ihop med varandra S rskilt ett citat fastnade jag f r n ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *